Om Oss

Fruktkompaniet startades med en vision om att erbjuda högklassisk frukt och andra trivselprodukter till arbetsplatser runt om i Stockholm. Vi vill kunna erbjuda företag en hjälpande hand där vi står för leveransen av frukt och andra produkter som brukar användas på en daglig basis. Med en fruktkorg på arbetet skapas det en extra energi och trivsel där medarbetarna får i sig det dom behöver för att prestera under dagen. 

Det är ingen hemlighet att frukt kan göra under för välbefinnandet, genom att ha lättillgänglig fruktkorg på arbetet får medarbetarna i sig viktiga vitaminer som kan öka prestationsnivån. Fruktkorgar har också förmågan att signalera om att en arbetsplats har ett hälsosammare tänk genom att sätta de anställdas välmående i fokus. 

Idag har vi vår lokal i Stockholm men kommer inom en snart framtid expandera till flera områden i Sverige. Förutom fruktkorgar erbjuder vi en hel till kringliggande produkter som går att köpa till företaget. Du väljer helt själv vad som passar dig och ditt företag och anpassar beställningen utefter det. 

Det viktigaste för oss är att du som kund ska hitta det du söker och få fruktkorgar av bästa kvalité.